Wie ben ik? Laurenz Mignolet

Door Laurenz Mignolet - Leestijd 2 min.

Begin 2019 startte ik in een studentenjob bij Qlick. Ik verzorgde de social media (volg je ons trouwens al op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn?) en algauw werd ik gevraagd om 2 dagen per week marketingverantwoordelijke Yana te ondersteunen bij verschillende campagnes. Nog voor ik was afgestudeerd kreeg ik het aanbod om vast in dienst te komen en ik heb geen moment geaarzeld!

Ik ben iemand die heel graag bijleert (reden waarom ik na mijn studies ‘Commerciële Communicatie’ nog een extra bacheloropleiding ‘Public Relations’ volgde) en dat is exact wat me met Qlick verbindt. De term ‘eeuwige leerling’ valt hier regelmatig en na een werkdag bij Qlick heb ik altijd het gevoel wijzer en beter terug naar huis te gaan.

Bovendien breng ik heel graag mensen samen. Ook als student zette ik me actief in voor de studentenkring Media. Ik was er o.a. verantwoordelijk voor een magazine en voor de organisatie van (culturele) evenementen.

Verder ben ik best wel sportief: voetbal, basketbal, American Football, … Ik heb het zelf gespeeld en vind niks zo zalig als vrienden uitnodigen om samen naar een wedstrijd te kijken. Ik heb me trouwens stiekem voorgenomen om het overwegend vrouwelijke Qlick-team ook enthousiast te krijgen hiervoor 😉

Kortom, ik ben een sterk mensgericht persoon en dat is voor een bedrijf als Qlick uiteraard erg belangrijk. Als Sales & Marketing Associate valt mijn takenpakket niet alleen binnen het social media / campagne domein. Ik zal me voortaan ook richten op het begeleiden van bedrijven naar de juiste training. Het zou dus best wel eens kunnen dat je me binnenkort aan de lijn krijgt.

Kan je niet wachten? Check alvast mijn LinkedIn profiel (Klik hier), stuur me een mailtje (laurenz.mignolet@qlick.today) of bel me 0472/031.720

Tot binnenkort?

Wil je ons persoonlijk spreken?

Vind je niet meteen wat je zoekt op onze website? Of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!