Wie ben ik? - Qlick

Wie ben ik?

Qlick letters

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Ann, trainingscoördinator bij Qlick. Een rol die ik met veel plezier opneem. Ik word er namelijk echt blij van als ik mensen kan helpen in hun zoektocht naar de juiste training of coaching. Mijn jarenlange ervaring in coachen, plannen en organiseren komt hierbij goed van pas. Ook in mijn privéleven trouwens, als moeder van twee actieve jongens!

Door mijn vrolijke en enthousiaste aard voelen mensen zich meestal snel op hun gemak bij mij. Tenminste, dat is toch wat ze me vertellen 🙂 Maar vergis je niet, ik heb ook een serieuze kant: sterk focussen en de zaken goed opvolgen vind ik ultra belangrijk.

Omwille van een actief professioneel leven – ik werkte o.a. in ons familiebedrijf in de retail sector en daarnaast was ik coach en consultant – ben ik veel belang gaan hechten aan gezondheid: zowel geestelijk als lichamelijk. Yoga, fitness, lange wandelingen met mijn hond (ik heb 1 dalmatiër), genieten van leuke mensen om me heen, een hapje, een drankje erbij, … heerlijk!

De laatste jaren heb ik bewuster leren omgaan met voeding. Wist je trouwens dat chocolade veel magnesium bevat waardoor je humeur verbetert en je stressniveau daalt? Ideaal om een vergadering mee te beginnen! (Maar dat weten wij, vrouwen, al veel langer natuurlijk).

Ben je dus op zoek naar een manier om bepaalde zaken in je leven (privé of professioneel) onder handen te nemen, bel of mail me gerust. Ik adviseer je graag bij de aanpak die, binnen het ruime aanbod van Qlick, het best bij jou past.

Tot binnenkort?

Ann
Ann.distelmans@qlick.today
0496 53 63 22