Wie ben ik? Yana Smits

Door - Leestijd 2 min.

Ik ben Yana Smits, 25 jaar oud en sinds kort verloofd met mijn vriend Thieu. We wonen samen in ons gezellig appartement in hartje Antwerpen achter de zoo met uitzicht op de giraffen.

Net voor de zomer besloot ik om mijn multinational carrière stop te zetten en mij te focussen op de zaken die er voor mij echt toe doen. Mensen helpen, ze laten groeien en af en toe tijd maken voor mezelf (dit laatste is een echte challenge). Ik werkte al een tijdje voor Qlick als freelance marketeer maar toen ik hoorde dat ik er vast mocht beginnen werken was ik uiteraard dolenthousiast!

Ik begon na mijn reis naar Japan als marketing en administratieve ondersteuning en werk er nu 2,5 dag per week. Toen ik begon werd ik er al meteen in gegooid. Qlick was volop bezig met de organisatie van het event voor hun 10-jarig bestaan en lanceerde tussendoor ook de Engelse versie van hun nieuwe boek ‘Word je eigen leider’. Mijn hands-on mentaliteit kon ik dus al meteen inzetten.

Voor mij is het een grote verandering. Ik werk in een kleiner team waar iedereen elkaar echt helpt en steunt. Daarnaast werk ik nu dichter bij huis en dit geeft me de kans op tijd op de zaalvoetbal te zijn. Mijn nieuwe hobby. Dit jaar richtte ik een vrouwen zaalvoetbalploeg op met jonge vrouwen en een paar maanden later zijn we een hechte groep van kick-ass women. Deze energie wil ik meenemen naar Qlick.

Ik ben verheugd om mijn nieuwverworven kennis als teamplayer en teamleider te kunnen inzetten bij Qlick en kijk ernaar uit om mee te groeien met dit creatief bedrijf.

Wil je ons persoonlijk spreken?

Vind je niet meteen wat je zoekt op onze website? Of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!