Het leven zoals het is bij Qlick: Nele

Door Nele Kers - Leestijd 3 min.

‘s Morgens iets voor 9u kom ik aangefietst. Ja, ik heb het geluk vlakbij Qlick te wonen.

Eerst maak ik alle bureaus netjes voordat iedereen aanwezig is. Ik zorg voor de  zuivering van de lucht, dat helpt om de coachingsessies met een heldere geest in te gaan.

Chantal en Ruth zijn ondertussen gearriveerd, ik begroet ze met een brede lach en zorg voor een koffietje. Iets later belt de eerste coachee aan. Ik verwelkom hem hartelijk en begeleid hem in alle rust naar de coach.

Vervolgens controleer ik de voorraad van alle materialen die we nodig hebben voor de trainingen. Onze bikken en notablokjes zijn echt populair, die mag ik regelmatig bijbestellen 🙂

Tussendoor beantwoord ik de telefoon en check ik onze info-mailbox. Mails die ik niet zelf kan opvolgen stuur ik door naar de juiste persoon.

Iets later springt Chantal mijn bureau binnen met de melding dat er een grote Insights training aankomt voor 20 personen. De planning wordt gemaakt met de te bespreken punten, zo kan er niets vergeten worden en loopt alles goed op de dag zelf. Ik bestel de profielen bij Insights en organiseer de catering.

Tijdens de volgende bespreking met Anneliese word ik gevraagd om een presentatie helemaal aanpassen in onze welbekende Qlick-layout.

Lunchtime! Collega’s Ingrid, Ruth en Laurenz zitten al buiten op het terras te genieten van het najaarszonnetje. Ideale plek om je boterhammen op te eten. Wat is het toch geweldig om in zo’n prachtige, groene omgeving te mogen werken.

In de namiddag bind ik de profielen in voor de volgende Insights-bespreking bij Chantal. Vergaderzaal in orde brengen voor de meeting van Anneliese: check! Koffie en versnaperingen klaarzetten: check! Net op tijd, want daar dient zich de volgende coachee al aan. Ik begroet haar met een stralende glimlach en begeleid haar naar het bureau van Chantal. Ja, de vele trappen die ik dagelijks loop houden me zeker fit!

Op de agenda voor morgen staat een training op verplaatsing gepland.  Ik druk de handouts af en vul het oranje Qlick-koffertje met alle spullen die Anneliese en Chantal nodig hebben om de training te geven. Hiervoor gebruik ik een handige checklijst zodat er zeker niets vergeten wordt.

De agenda’s volg ik allemaal op, zo weet ik welke KMO-documenten er in orde moeten zijn.  Hiervoor overleg ik vaak met Ingrid, die voor de facturatie instaat en deze subsidies opvolgt.

Mijn takenpakket is, zoals je wel kan merken, heel afwisselend en uitdagend. Geen wonder dus dat ik zo graag voor Qlick werk!

Wil je ons persoonlijk spreken?

Vind je niet meteen wat je zoekt op onze website? Of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!