Wie ben ik? Ingrid Rutten

Door Ruth Aerts - Leestijd 2 min.

Ingrid Rutten

Aan de datum op mijn persoonlijk Insights Profiel kan ik zien hoe lang ik al voor Qlick werk: bijna negen jaar. De tijd vliegt hier snel, dankzij het vele werk maar zeker ook dankzij de aangename sfeer en de toffe collega’s.

Hoewel ik voornamelijk insta voor de boekhouding en de KMO-portefeuille, houdt elke dag nog altijd verrassingen in. Dat vind ik spannend en interessant: het zorgt voor beweging.

Het leuke aan werken voor coaches? Alles is bespreekbaar! Eigen inbreng wordt aangemoedigd en er wordt ingezet op continu leren. Fantastisch, toch?

Een memorabel moment bij Qlick beleefde ik in Frankrijk, waar ik deelnam aan ‘Leven in topvorm’, de bewustwordingsreis onder leiding van Chantal. Dat heeft diepe indruk gemaakt, ik denk er vaak aan terug en put er nu nog altijd kracht uit. De herbronningsreis naar Thailand lonkt, die zou ik graag eens samen met mijn man Patrick maken.

Ik ben een echte dierenvriend, dat kan je zelfs hier op kantoor merken. In de tuin installeerde ik voederplankjes voor de vogels en de eekhoorntjes. Regelmatig leg ik daar wat lekkers op voor hen. Wist je trouwens dat eekhoorns banaan lusten? Verder ben ik lid van een aantal vzw’s van dierenasielen, vogelopvang, enz.

Natuurlijk heb ik ook een hart voor mensen! Zo steun ik bijvoorbeeld de VZW Altijd Vrouw. Dat maatschappelijk geëngageerde is iets dat ik ook bij Anneliese en Chantal herken. Ik waardeer het enorm dat zij elk kwartaal een gift doen aan een goed doel en zeker dat zij jaarlijks een Gibbon aapje in Thailand adopteren.

Qlick is een bedrijf in groei en ik ben blij dat ik daaraan kan bijdragen. Een quote die ik op het internet vond, drukt goed uit hoe we hier werken: ‘Wij geloven niet in macht, maar in de kracht van creatie’. Zelf noemen we dat al lachend: ‘Girlpower’!

Wil je ons persoonlijk spreken?

Vind je niet meteen wat je zoekt op onze website? Of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!