Wie ben ik? Nele

Door Ruth Aerts - Leestijd 2 min.

Hoi, ik ben Nele, de jongste medewerker bij Qlick. Vijf jaar geleden kwam ik hier in dienst. Gelukkig vinden Chantal en Anneliese functietitels niet zo belangrijk, want hoe zou je mijn takenpakket in één titel kunnen vatten? Ik ben vooral actief achter de schermen: voorbereiden van het cursusmateriaal, catering met persoonlijke touch, inschrijvingen, zorgen voor een warme ontvangst, praktische problemen oplossen, enz. Mijn handige aanleg komt hier meer dan eens goed van pas.

Qlick is een inspirerend bedrijf, een van de redenen dat ik er zo graag werk. Anneliese en Chantal hebben vaak originele ideeën en dan help ik hen met de creatieve uitwerking ervan.

Ik lach graag, wat dat betreft zit ik zeker in een goed team! Uiteraard zijn er ook ernstige momenten, want er is veel werk. Zo wordt de Qlickblok deze zomer in een fris kleedje gezet en volg ik dit op naar schilder en schrijnwerker toe. Verbouwingen zijn wel hot topic in mijn leven: mijn man Chris en ik werken momenteel ook hard aan ons huis. Toch hou ik nog genoeg tijd en energie over voor onze twee kindjes – Fynn, 4 jaar en Lily, 2 jaar.

Ze noemen me hier wel eens grappend ‘Duracell-Nele’, vanwege mijn onuitputtelijke energie. Mijn dagtaak is heel gevarieerd en goed gevuld, maar ik hou met de glimlach alle ballen in de lucht!

Wil je ons persoonlijk spreken?

Vind je niet meteen wat je zoekt op onze website? Of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!